3er Reptocador: Pinta, recorta y pega

Fale. Parlant amb en Sergi (El que viu a Mataró, encara que ell digui que no), em va donar una bona idea, la de pintar una foto al libre albedrío de la penya. Barrejat aixó amb un altre idea meva, neix aquest tercer repte:

Us poso una foto en Blanc y Negre que haureu de pintar segons us surti de la polla. Esto es: real, exagerat, colors xiulosos, impresionista, etc...

Metode: (De fet està explicat com pintar al blog de Virus T, a l'entrada que vaig fer de retocamela) Amb el pincell/brush/aerógraf, en una capa nova, i donant opcions de capa (Proveu-les totes i esculliu les que més us agradin, em referiexo a lo de screen, multiply, etc). Recomano pintar un color per capa, ja que així podreu aplicar la opció de capa que millor us convingui a cada color per separat.


Y ara us poso unes "pegatines" (A lo Panini, que serà d'aquesta penya? Encara fan cromos?) de gats perque us entretingueu a posar-les per sobre. A la vostre bola. Canvieu tamnys o tot el que us sorti de la polla (Estic molt pollos avui, tindré que parlar amb la Ticota). Les fotos les veureu ara amb fondo gris, pero estan flotant en una capa, tant el gat com la linea blanca a la mateixa capa. Les coloqueu rotllo pegatines transparents i punt.


Per baixar-vos les fotitos, us deixo una direcció de Rapidshare (Pels que no ho sabeu, cliqueu descarga gratis i ho baixareu sense problemes a velocitat de descarga directa), amb una carpeta amb les fotos dins. Cliqueu i us baixareu la carpeteta compresa en zip, descomprimir i a xiular. No, no es complicat, colla de cabrons, si teniu problemes m'ho dieu. Teniu fins divendres 11 de Gener a les 00:00 de la nit.

http://rapidshare.com/files/80360334/Repte3.zip

Amén (Que vol dir xiula).

6 comentaris:

Octavi ha dit...

Lo de recorta es mentida, però era per xiular...

Octavi ha dit...

Però digueu algo... Resacosos!! (Tot català correcte)

Sergio ha dit...

Jeje, pinta y colorea.
Marameva.
De qui dius que ha estat la idea?

Els de Panini encara existeixen. A part de tenir coleccions de cromos de tot el que ets puguis imaginar (la de "Farmacia de Guardia" es una de les més espectaculars), ara també s'han fet un nom publicant comics, i ho fan bastant bé.

Lluis-T ha dit...

peaso cabrón, para cuando un reptocador de brillo/contraste?

Octavi ha dit...

Farmacia de guardia! M'acaves de matar...

Octavi ha dit...

home, aquest es igual de facil que el brillo/contraste. Pinta om vulguis, es una mica "tema libre".

O no...