Enquesta Xiuladora

Vist l'èxit de l'últim Reptocador, sempre amb el beneplàcit del Sergi L., farem una enquesta que servirà per veure qui vol jugar i que es vol apendre a fer.

1- Per què talasua? (No em mal rotllo, sino per exemple: Es massa dificil)

2- Que t'agradaria fer? (Sobretot per apendre/practicar photoshop)

3- Prefereixes didàctic o conyón? O tot a l'hora?

4- Vols que adjuntem un "como se hizo" a les dificils? O no vols dificils?

5- Per quanta pasta em succionaries el gland?

Aixó es tot. Deixem aquesta setmana per respondre i postejaré el Reptocador la setmana vinent amb una foto que sigui tal i com vulgui la majoria.

12 comentaris:

Lluis-T ha dit...

Jo personalment per falta de coneixements i darrerament per falta de temps. Per mi seria més atractiu alguna cosa més asequible i un como se hizo vindria de puta mare. I per contentar a tothom podria haver, com a les proves, un camí llarg i un camí curt, així els masters tindrien on lluirse i els novatos podriem presentar alguna coseta.
De tota manera, si puc esgarrapar una mica de temps faré un esforç per aportar alguna cosa

Marçal ha dit...

Bé Lluis bé. A veure si més gent s'anima a dir-hi la seva!!!

Sergi ha dit...

Jo dic que si ningú diu res, potser hem d'asumir que no interesa i llestos, edificis més alts han caigut...
Vull dir vam creure que era bona idea, doncs potser estavem equivocats, o potser la solució està en buscar gent de fora, però aleshores seria per fer-ho extracomplicat, perquè si obrim la participació a gent de fora, no els podem exigir moderació en els reptes of course...

Lluis-T ha dit...

tampoc cal ser tan derrotistes, no?
Ja s'anirà consolidant, esperem.El repte també ha pasat per époques fluixes i inclus darrerament potser no tira gaire, però jo crec que es tot un éxit que es faci setmana darrera setmana, tenint en compte el poc temps que te tothom...

Octavi ha dit...

Crec que el reptocador pot tenir dues vies: Una didáctica i una espectacular.

Proposo una cosa: per torns (Ja començo jo i després podem fer ordre alfabétic) els que saben més de retoc faràn una imatge espectacular i un como se hizo al temps que proposarà un retoc sencill i diàctic per apendre photoshop per etapes.

Amb aixó crec que el retoc espectacular + como se hizo pot generar que es doni a conèixer aquest blog per internet i les clases pràctiques de photoshop serviràn a los nuevos inciados. A més, els que controlin més el photoshop no tindràn que fer res fins que els hi toqui (som 4, per dues setmanes de temps per fer-ho, tens un mes i mig per xiular).

Opineu sobretot Marçal, Sergi L, Sergi E, que serem els que mes feina farem. Si us mola postejaré en breve, el dilluns o avui si em dona temps, sino busquem altres solucions...

Xiula.

Sergi ha dit...

jo opinaria, però no he acabat d'entendre que proposes la veritat...

dos reptes en un?
abans de complicar les coses proposem un repte moooolt senzill (com seria en cas de refundar el nou repte tal i com el plantejes) a veure si hi ha participació o no, no creieu? si ni així la gent és veu amb ganes, coneixements, temps (o el que sigui que falti, aquí cadascú...) potser millor no complicar la vida, tirar com estem, i buscar gent de fora, no creieu?

La veritat les dades són força poc esperançadores:

en 6 reptocadors tenim:

Octavi 5 Participacions
Sergio E. 4 Participacions
Marçal 3 Participacions
Sergi L. 3 Participacions
Cristo 1 participació
Jordi N. 1 participació

Jo aposto per fer alguna cosa sencilla, tot i que en Marçal ja ho va intentar en el seu dia.

Bé he opinat, a veure que diuen els altres, si hi ha interés per dir res clar està...

Sergio ha dit...

Mai hem posat un limit de qualitat per participar.
Hi ha hagut reptes molt fàcils de fer, que qualsevol que hagi obert el photoshop els podria haver fet (Lluís, corregeix-me si m'equivoco, però: el de la noia a la platja era difícil? o el primer de tots, un tio amb bici?).

O sigui que:

Descarto el rollo de fer dos reptes amb diferents graus, ja que el grau el posa el retocador: si saps menys i vols participar fas una cosa més senzilla i ningú et dirà res. Poder la teva idea es millor encara que mal resolta, però aprens i pots guanyar.
Per exemple, el retoc del Marçal al repte de la Sagrada Família era molt senzill (poc temps està clar), però molt bona idea.

Jo opto per portar gent de fora, amb paciència.

Per portar gent de fora hem d'anar a blogs d'altra gent que retoqui o faci fotos, deixar comentaris als seus posts i linkarlos des de el nostre blog.(Sergi, pots donar-me/nos permisos per que modifiquem les tripes del blog?).
A la llarga aquesta gent, quan vegi els nostres missatges al seu blog, visitarà el nostre blog i s'interessarà o no.

A més, ens hauríem de currar un comentario per cada foto, si no es fent un tutorial, que sigui parlant del perquè l'hem retocat aixi.

I tampoc oblidem de posar tags a les fotos. Això farà que els buscadors ens indexin i la gent ens trobi.

Lluis-T ha dit...

Ok, sergi, potser tens raó i en més d'un reptocador podriem haver participat. Crec que tens raó i per la meva banda prometo esforçar-me per presentar una proposta.
Espero que més infectats s'animin, jo estic d'acord amb la teva proposta de continuar amb un sol reptocador

Lluis-T ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Octavi ha dit...

No, no... No dic res de que ens haguem posat limits o no de qualitat.

Deia de fer un de currat i un didàctic, res més. Però tu xiula.

Lo de linkar-nos a altres llocs es bona idea, i els tags tb.

Però llavors ho fem sencill o no...? Que no maquedao claro...

Octavi ha dit...

Fale. Pos després de parlar-ho amb en Sergi L., postejaré quelcom sencill i/o/u/e didàctic.

Diuen...

N'Arnau ha dit...

Colegues reptocadors!Jo des d'ara també us acompanyo..Em deixaré d'excuses i estaré d'allò més atent a la següent proposta...Enhorabona per la feina feta fins ara en aquest bonic blog.I com a resposta a l'enquesta xiuladora seria un si xiulo, no xiulo,no xiulo, si xiulo i no xiulo...Em sembla que no me'n deixo cap....